Diensten


Vastgoedadvies

Zoekt u ervaring op het gebied van complexe, financieel-economische vraagstukken die aan de orde zijn bij een herbestemming of renovatie van uw vastgoed? Mist u de specialistische kennis van vastgoedontwikkeling om bijvoorbeeld een locatie, gebied, gebouw of woon-zorgcomplex te ontwikkelen? Of wenst u een onafhankelijke toetsing van de haalbaarheid van een mogelijke vastgoedinvestering? Welke vragen u als eigenaar, belegger, zorgbestuurder, huurder, gebruiker of ontwikkelaar ook hebt, DVP Vastgoedadvies helpt u aan een advies op maat.

Aansprekend en gewild vastgoed

DVP heeft reeds vele bijzondere vastgoedprojecten onder haar hoede genomen en kan bogen op een breed scala aan referentieprojecten. Stuk voor stuk projecten die specifieke aandacht, betrokkenheid en capaciteiten vereisten om uiteindelijk te verrijzen als aansprekend en gewild vastgoed. Juist deze eigenschappen waarborgen de kwaliteit en het rendement van een ontwikkeling voor zowel de korte als de lange termijn. Vanzelfsprekend vraagt ook uw plan om een goed onderbouwd  advies. Met een vastgoedadvies van DVP wordt voor uw vastgoed een maatwerkadvies uitgebracht. Dit advies brengt inzicht in de kansen rondom uw vastgoed en vastgoedontwikkelingen. U wordt hiermee in de gelegenheid gesteld tot een afgewogen besluitvorming te komen.

Gebaseerd op een onafhankelijk en zuiver advies

Op al uw vastgoedgerelateerde vragen mag u vanuit DVP een zuiver advies verwachten. Dit advies ontstaat dankzij een volledige onafhankelijkheid en inzet van onze capabele adviseurs met continue parate vastgoedkennis en een innovatieve marktbenadering.

Vanuit onze discipline Vastgoedadvies bieden wij u de volgende diensten.