• De Efteling, expansion Bosrijk

  Group accommodation where you can sleep with 12 or even 24 persons De Efteling, Bosrijk

 • Den Haag Zuiderstrandtheater

  Temporary theatre Zuiderstrandtheater

 • Den Haag Amadeus

  Build on the existing foundations Amadeus

 • Rotterdam "De Rotterdam"

  The largest multifunctional building in the Netherlands 160.000 m De Rotterdam

 • Amsterdam ArenA

  The stadium must stay in normal operation during the building process Amsterdam ArenA

DVP in Wintergasten van VG Visie

In de Wintergasten editie van VG visie die in december 2021 verschijnt, vertelt Erik Verboom over de hoge druk in de bouwfase. We zoeken naar samenhang en vertrouwen en dat betekent vooral kordaat optreden en minder naar elkaar wijzen.

Lees hier het hele artikel uit Wintergasten editie van VG Visie.

_______________________________________

Floating Office Rotterdam (FOR), een uniek drijvend houten kantoor te Rotterdam

DVP verzorgde voor opdrachtgever RED Company het bouwmanagement en ISIS Bouwadvies het Bouwkostenadvies van deze unieke ontwikkeling. Vanaf mei 2021 wordt in de Rijnhaven het mondiale Global Center on Adaptation (GCA) voor een periode van 5 tot 10 jaar gehuisvest in een drijvend kantoor van hout. Gemeente Rotterdam en projectontwikkelaar RED Company hebben het ontwerp onthuld van het gloednieuwe hoofdkantoor van het GCA.

Lees meer

Start zittingen in de Nieuwe Rechtbank Amsterdam

In mei 2021 startten de eerste zittingen in de Nieuwe Rechtbank Amsterdam, aan de Zuidas. Het consortium NACH (Macquarie Group, ABT bv, DVP, KAAN Architecten, Heijmans en Facilicom Group) is een PPS (Publiek Private Samenwerking) aangegaan met het Rijksvastgoedbedrijf, waarbij zij zowel ontwerp als realisatie voor haar rekening nam van een 10 etages tellend gebouw met een oppervlakte van circa 60.000 m2.

Wij zijn betrokken geweest tijdens de gehele tenderfase voor het tendermanagement en verzorgden tijdens de uitwerking het volledige SPC-management en zullen dit blijven doen tijdens de exploitatie.

_______________________________________

Hogeschool Leiden (HSL) realiseert een nieuw onderwijsgebouw

Hogeschool Leiden is gestart met de uitbreiding van de campus op het Leiden Bio Science Park. Onlangs werd de aannemingsovereenkomst getekend tussen Hogeschool Leiden en de TBI-bedrijven J.P. van Eesteren|TBI en Croonwolter&dros. DVP en ISIS Bouwadvies hebben Hogeschool Leiden in de rol van contractmanager respectievelijk adviseur bouwkosten bijgestaan in het opstellen, aanbesteden en bewaken van de bouwteam- en aannemingsovereenkomst. We wensen Hogeschool Leiden succes met de realisatie.

Lees meer

DVP in Zomerspecial Wonen en Zorg van VG Visie

Bas Wiedeman deelt zijn woonvisie in de Zomerspecial Wonen en Zorg van VG visie, die verschijnt in juni 2021. Hoe gaan we de komende jaren 1 miljoen woningen neerzetten en waar gaan we dat doen. Bas geeft zijn mening.

Lees hier het artikel uit de Zomerspecial Wonen en Zorg van VG Visie.

_______________________________________

DVP in Zomerspecial Werken van VG Visie

In de Zomerspecial Werken van VG visie die in juni 2021 verschijnt, wordt uitgebreid ingegaan op de nieuwe Rechtbank in Amsterdam. Deze toevoeging aan de Zuidas, maakt dat dit dynamisch deel van de stad volwassen is geworden. Hans Diepenhorst vertelt over de ontwikkeling van de de Rechtbank Amsterdam en de samenstelling van het "dreamteam" die hiervoor zorgde.

Lees hier het hele artikel uit de Zomerspecial Werken van VG Visie.

_______________________________________