Routebeschrijving

Routebeschrijving

Route (Google Maps)
Contactformulier

Route met de auto:

Vanuit de richting Amsterdam (A4):
Neem de A4 richting Den Haag en kies op het knooppunt Prins Clausplein de A12 richting Zoetermeer/Utrecht. Pak direct na de fly-over afslag 5 Nootdorp. Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten naar rechts (richting Nootdorp/Den Haag – Ypenburg), vervolgens blijft u de weg volgen (scherpe bocht naar rechts) en aan het einde bij de stoplichten gaat u naar links. Bij de eerste stoplichten slaat u weer linksaf de Prinses Arianelaan op. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf de Prinses Alexialaan in, aan uw rechterhand ziet u het kantoor van DVP.

Vanuit de richting Utrecht (A12):
Neem de A12 richting Den Haag en kies afslag 5 Nootdorp. Pak na 450 m de 3e afslag op de rotonde – u gaat dan over de A12 heen – en rijdt rechtdoor richting Nootdorp/Den Haag – Ypenburg. Vervolgens blijft u de weg volgen (scherpe bocht naar rechts) en aan het einde bij de stoplichten gaat u naar links. Bij de eerste stoplichten slaat u weer linksaf de Prinses Arianelaan op. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf de Prinses Alexialaan in, aan uw rechterhand ziet u het kantoor van DVP.

Vanuit Den Haag (A12):
Neem de A12 richting Utrecht en kies op het knooppunt Prins Clausplein de A12 richting Zoetermeer/Utrecht. Pak direct na het Prins Clausplein afslag 5 Nootdorp. Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten naar rechts (richting Nootdorp/Den Haag – Ypenburg), vervolgens blijft u de weg volgen (scherpe bocht naar rechts) en aan het einde bij de stoplichten gaat u naar links. Bij de eerste stoplichten slaat u weer linksaf de Prinses Arianelaan op. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf de Prinses Alexialaan in, aan uw rechterhand ziet u het kantoor van DVP.

Vanuit de richting Delft/Rotterdam (A13):
Neem de A13/A4 richting Amsterdam/Den Haag en kies op het knooppunt Prins Clausplein de A12 richting Zoetermeer/Utrecht. U pakt hierna meteen afslag 5 Nootdorp. Aan het einde van de afrit gaat u bij de stoplichten naar rechts (richting Nootdorp/Den Haag – Ypenburg), vervolgens blijft u de weg volgen (scherpe bocht naar rechts) en aan het einde bij de stoplichten gaat u naar links. Bij de eerste stoplichten slaat u weer linksaf de Prinses Arianelaan op. Aan het einde van deze weg gaat u rechtsaf de Prinses Alexialaan in, aan uw rechterhand ziet u het kantoor van DVP.

Route met het openbaar vervoer:
DVP is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar (ongeveer 5 minuten lopen) vanaf treinstation Den Haag – Ypenburg. De sprinter  tussen Den Haag CS en Gouda stopt elk kwartier op station Den Haag – Ypenburg.