Vacatureoverzicht

Vacatureoverzicht

Wanneer ons bureau u aanspreekt en indien u van mening bent de persoon te zijn die wij zoeken, dan nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend te solliciteren. Als uw profiel niet geheel overeenkomt met onderstaande functieomschrijving behoort een open sollicitatie tot de mogelijkheden. U kunt uw sollicitatie inzenden via vacature@dvp.nl.

Secretaresse

De secretaresse die wij zoeken gaat deel uit maken van het secretariaat wat momenteel bestaat uit 5 enthousiaste, vrolijke dames. Je hebt enkele jaren ervaring met secretariële werkzaamheden en je wilt je (bijna) fulltime, proactief, gedreven, gemotiveerd en zonder 9 tot 5 mentaliteit inzetten voor onze disciplines. Naast werken voor DVP, zet je je ook in voor ISIS Bouwadvies, HTV Bouwtechniek en DVP Smart Concepts.

Lees hier meer over deze vacature.

Adviseur

De adviseur die wij zoeken heeft minimaal 5 jaar werkervaring en is in staat zelfstandig projecten te leiden vanaf het eerste contact met een opdrachtgever tot en met de ingebruikname van het gebouw. Gedurende het bouwproces wordt het contact met de opdrachtgever onderhouden, worden diens belangen behartigd en wordt leiding gegeven aan ontwerpende en uitvoerende partijen. Bij complexe projecten werkt DVP in teams waaraan de adviseur leiding geeft. Om goed te kunnen functioneren is het noodzakelijk dat u beschikt over ruime relevante werkervaring, gedegen kennis van bouwen en de bouwwereld en minimaal HTS bouwkunde.

Lees hier meer over deze vacature.

Bouwkundig hoofdopzichter

Een bouwkundig hoofdopzichter bij DVP is de baas op de bouw. Niet door op zijn strepen te gaan staan, maar door natuurlijk overwicht zorgt hij ervoor dat alle medewerkers van de uitvoerende partijen goed werk leveren. Onze bouwkundig hoofdopzichters bezitten goede communicatieve vaardigheden, kunnen goed relativeren en hebben een pragmatische instelling. Om goed te kunnen functioneren is het noodzakelijk dat u beschikt over ruime relevante werkervaring, bij voorkeur opgedaan op grotere (utilitaire) bouwprojecten en minimaal een MTS/HTS opleiding bouwkunde.

Afstudeerstudent-stagiair

HBO of Master student met een afstudeerrichting Bouwtechniek of Real Estate of vergelijkbare studie
– Je hebt affiniteit met utiliteitsbouw of vastgoed projecten
– Je bent deskundig, communicatief, sociaal, leergierig en initiatiefrijk
– Je bent conceptueel en kwantitatief sterk en in staat om kwantitatieve modellen te ontwikkelen
– Je bent vakkundig in de veelgebruikte computerapplicaties

Wat wij jou bieden:
DVP biedt een uitdagende en waardevolle stagetijd. Er is volop ruimte om te leren en je te ontwikkelen. Je krijgt de kans om eigen verantwoordelijkheid te nemen en je te oriënteren. Uiteraard krijg je een stagevergoeding. Je kunt op korte termijn starten. Het aantal dagen per week is in overleg.

Junior adviseur

Als junior projectmanager krijg je de mogelijkheid binnen DVP om snel ervaring op te doen en nieuwe kennis te verwerven. Hiermee krijgt je loopbaan als professional een vliegende start. Professionele en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Wij besteden veel aandacht aan de persoonlijke opleiding van onze projectmanagers om deze een solide basis te geven voor hun toekomstige carrière. Als je enige (stage)ervaring in projectmanagement en in het ondersteunen in en/of uitvoeren van deelprojecten hebt, is dat een pré. Je kunt uitstekend schriftelijk en mondeling communiceren en hebt affiniteit met projectmatig werken en een voorliefde voor vastgoed. Verder zit ondernemerschap in jouw bloed. Wij zoeken een teamspeler die denkt in het belang van de klant.